Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta Napoletana

Pasta Napoletana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1 løg
500 g.tomater
2 spsk.olie
1 dl.boullon eller hvidvin
2 spsk.hakket persille
1 spsk.frisk basilikum
0.5 tsk.stødt chili
 salt
 
 Endvidere:
400 g.pasta
 salt
 
 Tilbehør:
 Parmesanost
 


Opskrift:

Pil løget og hak det groft. Skold og flå tomaterne, fjern kernerne og hak tomatkødet. Varm olien i en gryde og svits løgene kort. Tilsæt tomatkød, boullon eller vin, persille, basilikum og chili. Krydr med salt. Lad saucen koge under låg ved svag varme ca 15 min. Kog imens pastaen akkurat mør i rigeligt letsaltet vand for god varme uden låg. Smag på et stykke pasta om det er tilpas kogt, ved at bide i det. Det skal gøre en lille smule "modstand", men må ikke have en hård kerne. Hæld straks pastaen i en sigte og lad den dryppe af et øjeblik. Fordel pastaen på varme tallerkener eller fyld den i en varm skål. Hæld saucen over pastaen.

Servér friskreven parmesanost til.

Tips:

Det er vigtigt at servere friskreven parmesanost til pastaretter. Den færdigrevne har en bitter, salt smag. Et helt stykke parmesanost er meget drøjt og holder måneder i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9151 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stinne  -  2007-05-31 19:33:21
håber denne er god nok til pappi