Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risengrødsomelet

Risengrødsomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 l.mælk
175 g.risengryn
7 blade husblas
4 stang vanille
3 dl.fløde
 
Opskrift:
Mælk og gryn koges til en grød og i denne kommes lidt salt og husblasen, der forinden er udblødt på sædvanlig vis. Vanillen stødes med lidt sukker og kommes i fløden, som derefter hældes i grøden. Det hele hældes derefter op i en serveringsskål og serveres med en tynd kirsebærsauce.

Tips:

Noget solidt fra Midtsjælland.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7372 gange,
og udskrevet 73 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
lyder ikke så lækker men smager sikkert ok