Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Snegleragout

Snegleragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Snegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
6 snegle fra dåser (10 stk. er bedre)
2.5 dl.fløde
 champignon
 Hakket frossen persille
1 løg
 Hvidvin
 Hvidløg
 


Opskrift:

Sauter hakket rå løg og hakket champignon (evt. lidt gulerødder) i lidt smør, tilsæt så snegle og hakket hvidløg (ca. 3 fed) samt persille og kog det ned med 2dl hvidvin ved svag varme i ca. 10 min kom så fløden på og smag til med frisk kværnet peber og salt, koges i 5 min og gratiners i ovnen ved 250 grader i ca. 5 min, serveres med rigelig flutes. Hertil kold hvidvin eller øl.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4704 gange,
og udskrevet 78 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu