Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pirater i Karrybønner

Pirater i Karrybønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Oprindelsesland : Caribien

CaribienIndsendt :





Ingredienser:
500 g.Kastanier
250 g.Smør
10 tsk.karry
5 dl.fløde
500 g.bønner
 


Opskrift:

put kastanierne i ovnen med salt ved ca. 250 grader. Smelt smøret i en gryde og put så fløden i lidt af gangen så skal der karry i lad det koge i ca. 10 min. Så skal der bønner i pas på der ikke ryger nogle ud da alle SKAL bruges lad det hele stå og simre i 1 time.

Tag så kastanierne ud og hæld dem over i gryden rør rundt lad den stå lidt også er den klar til severing. Held og lykke

Tips:

Smøret kan skiftes ud med magarine




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (56 stemmer)

Opskriften er vist 10640 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Janni Bisbrut - Birkerød  -  2016-12-22 02:21:00
Skøn ret! Kan anbefales med lidt ekstra knas til; f.eks. valnødder eller harems-krydderier :)


Sanni  -  2011-11-24 21:47:40
Fantastisk lækker ret! Jeg serverede den til lidt naanbrød, det faldt i god jord hos familien, skal jeg hilse og sige. Jeg anbefaler også denne ret :-)


Majken Flitter  -  2011-06-13 20:18:19
Tog den med på en telt-tur, den smagte skønt med et godt majshorn til. Desværre spildte jeg noget på min sovepose, og det er et helvede at fjerne! (Prøv evt. med noget lunken Magenkop - dog uden birkes og dertil en god skrubber)


Peter  -  2010-12-20 17:59:58
Da der ikke stod hvilke bønner jeg skulle bruge, fandt jeg bare nogen selv.Jeg brugte bønner fra Bulgarien - jeg kan love jer for, at retten blev delikat.


Anne  -  2010-11-27 19:18:47
Jeg synes, der er for meget smør i. Jeg tog 249 g. smør i stedet for - så skal man heller ikke tænke på vægten ;-)


Ronja  -  2010-03-13 22:11:28
Synes denne ret er ekstremt velsmagende. Især hvis kanstanierne er brændte. Smager godt med et glas fløde til. Tip: Hvis dine børn ikke er helt vilde med konsistensen, kan du starte med at lave kastaniedyr, og derefter putte dem i retten. Hilsen Ronja.


Grit  -  2010-03-12 15:50:50
jeg stivnede retten med lidt maizena. Det gjorde retten meget mere tyk og meget bedre! Prøv også at putte noget salt og peber i. Hilsen Grit


winnie  -  2009-11-18 15:25:15
den kunne godt trænge til lidt salt...


Lars  -  2009-10-21 14:51:45
De kastanier jeg brugte, var meget hårde, men det gør retten mere cremet. Lad det hellere simre halvanden time.


Anne  -  2009-09-14 14:40:18
kom til at putte 1 L fløde i, i stedet for ½. Retten blev mere vande, men stadig meget lækker!


Lone og Gert fra Ribe  -  2009-05-14 16:19:54
Mums! Det er bare en super lækker ret. Tommel op!


Nana  -  2009-05-14 16:04:43
prøv at skifte kastanier ud med valnødder. MVH. Nana


Randi  -  2008-04-23 10:44:21
SUPER lækker! det smager også godt med peanuts ved siden af! mine børn ELSKER denne ret!


Gunhild  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg kom til at putte paprika i, istedet for karry. Det var ikke så godt. mvh. Gunhild fra Vojens


Merete  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er super!


Ranski  -  0000-00-00 00:00:00
skide god med gløg


Jáne  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager også med æbler i! Har prøvet det! Ikke god til børn!


Hannibal  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en glimmerende efterårs ret!! anbefales!