Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling Maryland

Kylling Maryland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :





Ingredienser:
1 fersk eller dybfrossen kylling på 1 kg
3 spsk.smør eller margarine
 
 Panering:
3-4 spsk.hvedemel
1 tsk.salt
 peber
1 tsk.paprikapulver
1 æg
1 dl.rasp
 
 Sauce:
2 spsk.smør eller margarine
0.5 rød paprika i strimler
1.5 spsk.hvedemel
3 dl.fløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Tø den dybfrosne kyllingop, og del den i stykker. Bland hvedemel, salt, peber og paprika i en plastpose. Læg kyllingestykkerne i og ryst godt til alle stykkerne er dækket. Pisk ægget sammen med lidt vand, dyp kyllingestykkerne i ægget og vend dem så i rasp. Lad kyllingen tørre en stund. Varm smørret i stegepanden. Læg kyllingestykkerne i og steg dem sagte i 15-20 minutter, til de er sprøde, brune og møre. Drys paprikaen i smørret og strø mel over. Spæd med flødemælk mens du pisker og lad saucen småkoge nogle minutter. Smag til med salt og peber. Læg kyllingestykkerne på et fat og server med sauce og ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14753 gange,
og udskrevet 206 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bøttzau  -  2010-06-05 17:16:43
én rød paprika i strimler? o_o


Jomfruen.1  -  0000-00-00 00:00:00
Kan med fordel forsteges i friture, og bagefter lægges i bradepande og stege færdig i ovn. Servere med fritter og en gang coleslaw. En lækker kaloriebombe!!!