Kylling Maryland

Kylling Maryland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :     

Ingredienser:
1 fersk eller dybfrossen kylling på 1 kg
3 spsk.smør eller margarine
 
 Panering:
3-4 spsk.hvedemel
1 tsk.salt
 peber
1 tsk.paprikapulver
1 æg
1 dl.rasp
 
 Sauce:
2 spsk.smør eller margarine
0.5 rød paprika i strimler
1.5 spsk.hvedemel
3 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tø den dybfrosne kyllingop, og del den i stykker. Bland hvedemel, salt, peber og paprika i en plastpose. Læg kyllingestykkerne i og ryst godt til alle stykkerne er dækket. Pisk ægget sammen med lidt vand, dyp kyllingestykkerne i ægget og vend dem så i rasp. Lad kyllingen tørre en stund. Varm smørret i stegepanden. Læg kyllingestykkerne i og steg dem sagte i 15-20 minutter, til de er sprøde, brune og møre. Drys paprikaen i smørret og strø mel over. Spæd med flødemælk mens du pisker og lad saucen småkoge nogle minutter. Smag til med salt og peber. Læg kyllingestykkerne på et fat og server med sauce og ris.





karakterer:
Opskriften er vist 17325 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-05 17:16:43
én rød paprika i strimler? o_o

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan med fordel forsteges i friture, og bagefter lægges i bradepande og stege færdig i ovn. Servere med fritter og en gang coleslaw. En lækker kaloriebombe!!!