(Sønderjysk) stribet flæsk med løg

(Sønderjysk) stribet flæsk med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1200 g.Røget stribet flæsk i skiver
250 g.Løg snittet
5 dl.Vand
5 dl.Mælk
140 g.Oscar Blomkål Basis
2000 g.Kartofler
 Santa Maria Persille
 
Opskrift:
Flæskeskiverne vendes i mel og steges sprøde hvorefter de lægges i et fad. Løgene sauteres og lægges på flæskeskiverne. Saucen tilberedes af vand, mælk og Oscar Blomkål Basis som hældes over flæsket. Lad det hele småsimre 10-15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 31436 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (122 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-18 17:37:50
Hvad er Oscar blomkåls basis og hvor købes det henne?

  -   2010-08-09 03:22:09
og opskriften til 10 personer er ret meget, så skal man jo til at omregne til 2 prs. Måske har de flere gæster i det Sønderjydske, end resten af Danmark???

  -   2008-05-09 11:58:26
Den første Sønderjyske opskrift der er fundet på stribet flæsk er fra år 1800 og har aldrig været røget men laves med fersk kød uden løg, men din opskrift er meget god selv om den aldrig har været Sønderjysk.