Sydstatskylling

Sydstatskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :

Ingredienser:
1 stor kylling
1 tsk.salt
0.25 tsk.nymalt peber
1 knsp.safran
2-3 spsk.smør eller margarine
2 spsk.whisky eller cognac
2 dl.creme fraiche
2 tomater
1 lille pose majskorn
1 lille pose dybfrosne ærter
 
Opskrift:
Del kyllingen i portionsstykker. Gnid den ind med en blanding af salt, peber og safran, og brun kødet. Hæld whisky eller cognac over og tænd med en tændstik. Når flammerne er død bort, helles 3 spsk. creme fraiche over. Lige før kødet er færdig tilsættes tomatbåde, majs og ærter, samt resten af creme fraiche. Varm godt og smag til med salt og peber. Serveres med brød og grøn salat.


karakterer:
Opskriften er vist 14665 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2021-07-23 11:00:45
Safran og cognac - smagen af min barndoms nostalgi. Knuselsker denne ret.

Bente Hansen  -  2019-01-15 12:51:52
Smager super skønt. Mange år siden jeg har lavet det. Nu skal det prøves igen. Jeg vil give retten 45 min at simre i.

MJ  -  2014-11-29 16:56:54
En ret fra min barndom. Comfort food. Retten virker umiddelbar som et levn fra 70'erne, men drop bare fordommene. Safran og whisky giver denne ret en unik og lækker smag. En sikker vinder!

Vivi  -  0000-00-00 00:00:00
hvor lang tid skal retten have, og ved hvilken temp.