Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sydstatskylling

Sydstatskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :





Ingredienser:
1 stor kylling
1 tsk.salt
0.25 tsk.nymalt peber
1 knsp.safran
2-3 spsk.smør eller margarine
2 spsk.whisky eller cognac
2 dl.creme fraiche
2 tomater
1 lille pose majskorn
1 lille pose dybfrosne ærter
 


Opskrift:

Del kyllingen i portionsstykker. Gnid den ind med en blanding af salt, peber og safran, og brun kødet. Hæld whisky eller cognac over og tænd med en tændstik. Når flammerne er død bort, helles 3 spsk. creme fraiche over. Lige før kødet er færdig tilsættes tomatbåde, majs og ærter, samt resten af creme fraiche. Varm godt og smag til med salt og peber. Serveres med brød og grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12531 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente Hansen  -  2019-01-15 12:51:52
Smager super skønt. Mange år siden jeg har lavet det. Nu skal det prøves igen. Jeg vil give retten 45 min at simre i.


MJ  -  2014-11-29 16:56:54
En ret fra min barndom. Comfort food. Retten virker umiddelbar som et levn fra 70'erne, men drop bare fordommene. Safran og whisky giver denne ret en unik og lækker smag. En sikker vinder!


Vivi  -  0000-00-00 00:00:00
hvor lang tid skal retten have, og ved hvilken temp.