Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejer i kål

Rejer i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kiole

Indsendt :





Ingredienser:
1 mellemstort hvidkål
3 spsk.olie
3-4 gulerødder
2 skalotteløg i tern
1 spsk.hvidløg/chili(chilipasta)
1 spsk.paprika
300 g.frosne rejer
2 dl.kyllingbouillon
2-3 spsk.fishsauce(efter smag)
1 kopketchup (valgfri men beauvais er god)
 maizena jævning
 salt
 peber
 godt rugbrød
 


Opskrift:

Skær kålen i grove strimler. Del gulerødderne på langs og skær dem i 3 cm lange skrå skiver Steg kålen i olie i en god wok med god varme. Det må gerne få lidt farve. I en pande steges løg og gulerødder i lidt olie sammen med paprika og hvidløg/chili til de er næsten møre.

Hæld det hele i wokken sammen med bouillonen og ketchup og fishsauce og lad det simre under låg til du syntes det er færdigt(Det må gerne have lidt bid.) Når du syntes det er ved at være færdigt skubber du det hele op ad indersiden af wokken og jævner væden med maizena Rejerne tilføjes nogle minutter før servering.

Smag til med salt og peber evt fishsauce. Serveres med gode tykke skiver groft rugbrød og en kold øl.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9831 gange,
og udskrevet 148 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-03-01 18:43:36
Var lidt skeptisk over kål og ketchup, men det smager fantastisk godt. Tilføjede lidt ægnudler i stedet for at jævne