Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dådyrmadaillon med svampesauce

Dådyrmadaillon med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kenneth Vigand Svendsen

Indsendt :





Ingredienser:
4 dådyrsmedaljoner
 
1 Selleriknold
300 g.svampe (f.eks. kantareller og østershatte.)
 salt
 peber
1 fedhvidløg
500 g.små kartofler
2.5 dl.oksebouillon
1 æg
2 skalotteløg
 smør
 


Opskrift:

Brun dådyrsmedaljonerne på en varm pande. Skru ned og lad dem stege yderligere et par minutter på hver side. Drys med salt og peber.

Rens svampene og rist dem på en pande (gerne samme pande for at beholde smagen sammen til saucen) tilsæt nu det hakkede skalotteløg, finthakket kørvel og det pressede hvidløg.

Hæld nu bouillonen på panden og lad den koge ind. Tag panden af, og pisk små smørtern i saucen (ca. 30 g.).

Selleritern koges møre i mælk, det hele blendes med æg, salt og peber. Puttes i en lille ovnfast form og mages i 20 minutter ved 180grader C.

Kan serveres med kogte kartofler, men jeg kan varmt anbefale smørstegte små kartofler med lidt rosmarin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10153 gange,
og udskrevet 246 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu