Grundopskrifter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
3.6 -495 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hårdkogt æg - Kogte æg

4.3 -252 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Madtærtebund (grov)

2.4 -152

Surstrømning

4.2 -142 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogetid for hamburgerryg

2.8 -117

Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse af og partering

3.5 -115 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet filodej

4.4 -109 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af blomkål

4.3 -82 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Beignetdej

1.6 -71 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogt kylling

1 -69

Hjemmelavet karry

4.3 -69 Der er billeder til denne opskrift   

Hvide asparges kogetid og skrælning

2.7 -66

Bearnaise essens 03

3 -65

Fedtfattig pizzadej

3.5 -63 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smilende æg

4.2 -62 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Æblekagerasp

2.7 -62 Der er billeder til denne opskrift   

Koge pølser

3.9 -61 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af hummer

1.8 -57

Bearnaise-essens 02

3.9 -57 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af rosenkål

4.1 -56

Kogning af skinke

3.8 -54 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smutning af mandler

3.5 -53 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet butterdej

4.1 -51 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af løse ris

4 -48

Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn

3.7 -42 Opskriften har næringsberegning   

Orlydej

2.6 -41 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af Couscous

3.7 -38 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af jomfruhummerhaler

2.7 -37

Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk

4.1 -36

Varmrøgning af Ål

3.7 -35 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet pistaciemarcipan

3.2 -34

Kogning af krabbekløer

4.9 -34

Italiensk tomatsovs til pasta (Grundsovs sugo)

3.1 -34

Italiensk pizzadej

1.6 -33

Pizzabunde Grunddej

2.4 -33

Koge æg energibesparende

4.4 -32 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Polenta (Grundopskrift)

4 -31 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet friskost

3.5 -27

Kogning af hummerhaler

3.8 -24

Kogning af røde pølser

4.2 -24

Dej til indbagte ting

4 -23 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Krebinetter

4.1 -22

Kogning af nye kartofler

3.9 -22 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af tigerrejer

4.2 -20

Vanillesukker

4.1 -20

Spegesild (saltning af sild)

3.9 -20

Tempuradej

3.9 -20

Sprængt Kalvetunge (Grundopskrift på sprængning)

3.2 -20 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fiskefars

2.5 -20

Saltning af stegeflæsk

4.7 -19

Fiskefond

4.9 -19

Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)

1 -19

Grødrismasse (Æggeerstatning)

3 -19

Saltlage - lagesaltning - sprøjtesaltning (sprænglage)

3.8 -18

Grønsager kogning i mikroovn

2.5 -18

Slankekur på 7 dage(tab 10-17 pund)

4.5 -17

Gulddråber - Vildtfond

3.8 -17

Kogte perlebyg (Kogning - Kogetid)

2.1 -17

Pizzadej med rugmel

1.7 -16

Grundregler for kødretter i trykkoger

4.1 -16

Hjemmelavet pasta 3 slags

3.4 -16

Modning af fasan

3 -16

Yufka

4.3 -14

Oksefond

3 -14

Pastadej

4.1 -14

Melboller 02

4.6 -14

Kolesterolfattig pasta

3.4 -14

Bananchips - Banan chips

2.2 -13

Hønse- eller kyllingefond

4 -13

Helenadej

3.6 -12

Ghee (Afklaret smør)

3.8 -12

Kogning af rejer

1.3 -12 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Græskarpure

2 -12

Hjemmelavet Tahini / Tahin

3 -12

Klargøring af anden

3.6 -11

Pastrami

4.4 -11

Old English Mince for Pies and Tarts

3.3 -10

Sprængt svinemørbrad

2.4 -10

Rabarbervin

3 -9

Franskbrød med gær (hurtighævet)

3.9 -9

Sprængt oksespidsbryst (Sprængning)

2.4 -8

Vildtfond

2.8 -8

Fiskefond 02

3.8 -8

Bagepulver Hjemmelavet

4 -8

Hjemmelavet sour mix

4.3 -8

Pasta hjemmelavet

5 -8

Tærtebund, fedtreduceret

4.5 -8 Der er billeder til denne opskrift   

Brun oksefond

4.6 -8 Der er billeder til denne opskrift   

Klargøring af oksetyndstegsfilet

4.4 -7

Hjemmelavet hamburgerryg

3.8 -7

Surdej 02

3.4 -7

Hjemmelavet pasta uden æg

5 -7 Der er billeder til denne opskrift   

Norsk fars

4.9 -6

Kalvefond

3.2 -6 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af pillekartofler

4.9 -6

Tandoori krydderi

4.9 -6

Hjemmelavet bånd spaghetti

4.2 -6

Saltsild 2

3.4 -6

Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

2.8 -6

Tempura dej

3.5 -6

Glaserede valnødder



næste