Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Klargøring af oksetyndstegsfilet

Klargøring af oksetyndstegsfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Oksekød - Tyndstegsfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Klargøring af oksetyndstegsfilet, billede 4 Klargøring af oksetyndstegsfilet, billede 1 Klargøring af oksetyndstegsfilet, billede 2 Klargøring af oksetyndstegsfilet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Oksetyndstegsfilet
 
Opskrift:
Rens undersiden af oksetyndstegsfileten for småsener. På siden af fileten kan side lidt ukorrent kød som skæres af.

Fedtkanten løftes næsten af, den må ikke løftes helt af. Dette gøres uden kniv.

Nu er senen blevet synlig og denne skæres af med en skarp kniv.

Fedtkanten lægges tilbage og ridses med en skarp kniv.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 56213 gange,
og udskrevet 762 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu