Grundregler for kødretter i trykkoger

Grundregler for kødretter i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 ,",
 
Opskrift:
Kødet brunes først i fedt eller margarine i den åbne hurtigkoger ved middelvarme.

Tilsæt 1-2 kopper vand, suppe eller vin.

Sovsen jævnes lige før servering.

Stegetiderne retter sig efter kødets tykkelse og kvalitet.

Kødstykkerne bør ikke veje mere end 5-700 g. det er bedre at stege 2 mindre stykker end et stort, da mørningen bliver mere ensartet.

Dybfrostkød:
Kødstykker, der skal steges, bør i det mindste være halvt optøede, hakket kød helt optøet.

Suppekød sættes frosset over i koldt vand og kogetiden forlænges med 10 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 29706 gange,
og udskrevet 484 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu