Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grundregler for kødretter i trykkoger

Grundregler for kødretter i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 ,",
 


Opskrift:

1. Kødet brunes først i fedt eller margarine i den åbne hurtigkoger ved middelvarme. 2. Tilsæt 1-2 kopper vand, suppe eller vin. 3. Sovsen jævnes lige før servering. 4. Stegetiderne retter sig efter kødets tykkelse og kvalitet. 5. Kødstykkerne bør ikke veje mere end 5-700 g.. det er bedre at stege 2 mindre stykker end et stort, da mørningen bliver mere ensartet. Dybfrostkød: Kødstykker, der skal steges, bør i det mindste være halvt optøede, hakket kød helt optøet. Suppekød sættes frosset over i koldt vand og kogetiden forlænges med 10 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (15 stemmer)

Opskriften er vist 23913 gange,
og udskrevet 432 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu