Æblekagerasp
Hovedingrediens : Diverse produkter - Rasp Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør smeltes på panden.
Rasp og sukker blandes og ristes i smørret under stadig omrøring. Når raspen har den ønskede farve hældes raspen af panden da den ellers vil tage mere farve. |
|
Opskriften er vist 280693 gange,
og udskrevet 1656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (59 stemmer) |
|
Kommentarer - 2022-12-29 16:21:24 Man kan fint reducere sukkeret til det halve Jenny - 2021-10-09 13:06:26 Smager himmelsk i ovenstående vægtforhold Poul Sofus Larsen - 2020-12-24 15:08:23 Pas på det ikke får for meget varme, - skulle det ske alligevel (hvis det kun er lidt for meget) kan det reddes med kagerullen. Keld Bækgaard Christensen - 2017-10-23 21:48:59 Brug 50% mere sukker. Ellers er opskriften super. Jan - 2016-05-20 18:43:07 Også himmelsk til rabarberkage lavet på samme måde! patrick - 2014-05-19 14:05:05 man kan sagtens bruge speltflager i stedenfor raps Susanne - 2007-08-30 21:23:37 Kom lidt kanel i, det smager rigtig godt til æblekage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne