Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Melboller 02

Melboller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Kirsten

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.margarine
300 g.hvedemel
2 tsk.salt
4 dl.kogene vand
8 æg
 


Opskrift:

Kog vandet. Smelt margarinen, kom mel og salt i. Kom så det kogene vand i rør det godt. Afkøl det lidt og kom så 7 æg i. Er dejen meget sej så tag den sidste æg i.

Kog melbollerne op men giv dem en kop kold vand så de får en opkog mere så er de gode og gemmenkogte

Tips:

Kan fryses




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 17394 gange,
og udskrevet 440 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henrik  -  2009-05-02 21:07:05
Brug en bollesprøjte hvis du har en . ellers tag en frysepose og klip det en hjørne af, så du får et hul på ca. 1 cm. Her fylder du massen i, og klemmer bollerne ud og skærer dem af med en kniv.


Chi  -  2008-04-28 16:13:44
er ikke sikker, men tror du skal regne med at man koger dem. altså bring en gryde med vand i kog, form dejen til små boller med to skeer, og kog dem i vandet, de er gennemkogte når de stiger op i vandoverfladen...


  -  2008-03-22 10:18:21
men hvordan laver man melbollerne...?