Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

Grundregler for kogning af suppe i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Grundregler for kogning af suppe i trykkoger:
 ,","suppe
 
Opskrift:
Suppe koger ikke ind, da der ingen fordampning sker i en trykkoger. Fyld aldrig trykkogeren mere end 2/3 op. Har de brug for større portion, kan man senere fylde efter med kogende vand. Lad først indholdet koge op et par gange under omrøring, førend de lukker gryden. Suppen er da mindre tilbøjelig til at bruse op. Varm kraftigt op, og reguler sådan at kontrolstiftens 2 rille kun lige kan skimtes under kogningen.


karakterer:
Opskriften er vist 24556 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu