Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

Grundregler for kogning af suppe i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 ,",
 


Opskrift:

Suppe koger ikke ind, da der ingen fordampning sker i en trykkoger. Fyld aldrig trykkogeren mere end 2/3 op. Har de brug for større portion, kan man senere fylde efter med kogende vand. Lad først indholdet koge op et par gange under omrøring, førend de lukker gryden. Suppen er da mindre tilbøjelig til at bruse op. Varm kraftigt op, og reguler sådan at kontrolstiftens 2 rille kun lige kan skimtes under kogningen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19480 gange,
og udskrevet 282 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu