Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

Grundregler for kogning af suppe i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 ,",
 
Opskrift:
Suppe koger ikke ind, da der ingen fordampning sker i en trykkoger. Fyld aldrig trykkogeren mere end 2/3 op. Har de brug for større portion, kan man senere fylde efter med kogende vand. Lad først indholdet koge op et par gange under omrøring, førend de lukker gryden. Suppen er da mindre tilbøjelig til at bruse op. Varm kraftigt op, og reguler sådan at kontrolstiftens 2 rille kun lige kan skimtes under kogningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21562 gange,
og udskrevet 307 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu