Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Vildtfond

Vildtfond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 ben og sener fra 1 hare, ca. 800 g
2 kg.vildtben (evt nakke eller bov)
 
 
500 g.blandede hvide suppeurter, f.eks. 1/8 knoldselleri, 1 løg, 1 persillerod
3 enebær
2 stilketimian
1 porretop
 lidtselleritop
2 laurbærblade
2 fedhvidløg
 noglepersillestilke
0.5 spsk.hvid peber
0.5 spsk.salt
 smør
 


Opskrift:

Hak vildtbenene og hareskroget ud i passende stykker. Brun benene i ovnen ca. 25 minutter ved 225 grader.


Gør urterne i stand. Skær dem ud i mindre stykker. Hak hvidløget groft.


Sauter grøntsager, hvidløg, porretop, selleritop og persillestilke i smørret uden at grøntsagerne tager farve. Hæld vinen på og kog ind til det halve. Kom vildtbenene og de øvrige ingredienser bortset fra salt ved. Hæld koldt vand på til det dækker. Kog op, skum grundigt, hæld salt i og kog videre 2-3 timer til kødet slipper benene.


Sigt fonden og kog den ind til ca. 1,5 ltr.

Tips:

Alle vildtben og afpuds kan bruges




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 31574 gange,
og udskrevet 841 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

MadMax  -  2018-03-11 16:04:31
Der står “Hæld vinen på og kog” Er der rød eller hvid og mængde.?