Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hønse- eller kyllingefond

Hønse- eller kyllingefond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 kyllingeskrog
30 g.smør
1-2 porrer eller porretoppe
1 løg
¼ knoldselleri eller 2 stilke blegselleri
5-6 persillestilke
1 laurbærblad
1 stilktimian eller esdragon
4-5 peberkorn
 salt
 
 
Opskrift:
Skrogene hugges over et par gange, grøntsagerne skæres i tern. Det hele svitses ganske let i smørret uden at det tager farve. Dækkes med koldt vand, tilsættes krydderier og simrer under låg i 1-2 timer. Sies, koges let ned, og smages til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 22943 gange,
og udskrevet 250 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu