Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogning af rejer

Kogning af rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 rejer
 
Opskrift:
Rejer koges i rigeligt vand tilsat lidt salt og evt. sukker. Fx 1 kg. rejer i 4 liter vand tilsat 5 spsk salt og 3 spsk sukker. Rejerne hældes ned i vandet, når det koger.

Såsnart vandet koger fjernes gryden fra varmen og rejerne trækker i det kogende vand fx 1-2 minutter, når det er fjordrejer, der koges, og 20-30 minutter, når det er de større nordsørejer.

Herefter skylles rejerne med koldt vand og er klar til pilning.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 59684 gange,
og udskrevet 329 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Camilla  -  2015-06-21 17:45:35
1-2 minutter, når det er fjordrejer, der koges, og 20-30 minutter, når det er de større nordsørejer. Er der virkelig en faktor 20 til forskel, eller er det en fejl?