Kogning af rejer

Kogning af rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 kg.rejer, rå
4 l.vand
5 spsk.salt
3 spsk.sukker
 
Opskrift:
Rejer koges i rigeligt vand tilsat lidt salt og evt. sukker. Fx 1 kg. rejer i 4 liter vand tilsat 5 spsk. salt og 3 spsk. sukker. Rejerne hældes ned i vandet, når det koger.

Så snart vandet koger fjernes gryden fra varmen og rejerne trækker i det kogende vand fx 1-2 minutter, når det er fjordrejer, der koges, og 20-30 minutter, når det er de større nordsørejer.

Herefter skylles rejerne med koldt vand og er klar til pilning.


karakterer:
Opskriften er vist 66643 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Camilla  -  2015-06-21 17:45:35
1-2 minutter, når det er fjordrejer, der koges, og 20-30 minutter, når det er de større nordsørejer. Er der virkelig en faktor 20 til forskel, eller er det en fejl?