Kogning af rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red: |
|
|
Rejer koges i rigeligt vand tilsat lidt salt og evt. sukker. Fx 1 kg. rejer i 4 liter vand tilsat 5 spsk. salt og 3 spsk. sukker. Rejerne hældes ned i vandet, når det koger.
Så snart vandet koger fjernes gryden fra varmen og rejerne trækker i det kogende vand fx 1-2 minutter, når det er fjordrejer, der koges, og 20-30 minutter, når det er de større nordsørejer. Herefter skylles rejerne med koldt vand og er klar til pilning. |
|
Opskriften er vist 66643 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2015-06-21 17:45:35 1-2 minutter, når det er fjordrejer, der koges, og 20-30 minutter, når det er de større nordsørejer. Er der virkelig en faktor 20 til forskel, eller er det en fejl? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne