Dej til indbagte ting

Dej til indbagte ting, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Brian Allerslev

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemel
1 Æg
2 dl.Øl
1 dl.Lunken Vand
0.5 dl.olie
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
2 æggehvider
 
Opskrift:
først blander du 1 æg øl lunken vand og olie i en skål kommer salt og sukker i og tilsætter mel til sidst(dejen bliver meget klistert), lad så dejen hvile i ca 1 time , og lige inden brug piskes de 2 æggehvider op og vendes forsigtigt i dejen , og så er den klar til brug.

Tips:

pisk æggehviden op til de er helt stive og så skålen kan vendes på hoved uden at det kommer ud , denne dej her kan bruges til næsten alt indbagt , jeg har selv bedst erfaring med rejer og små kyllinge stykker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (24 stemmer)

Opskriften er vist 62997 gange,
og udskrevet 946 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bjarne Pedersen   -  2021-01-21 11:07:40
Vi brugte det til Kylling-løgringe-rejer-osteskiver. Bare guf 😋😋

Claus  -  2018-11-09 17:07:23
Dejen hedder Orlydej

  -  2017-03-09 09:20:53
Hvad kaldes dejen??? Vil gerne købe det færdig lavet

Dorthe  -  2017-02-03 18:49:02
Dejen er lidt smagsløs, men dejlig nem at arbejde med. Vi vil næste gang prøve at tilsætte chili og mere salt

  -  2016-07-09 18:34:22
Mums, det blev godt med kylling 😋

Liva  -  2015-02-15 12:42:38
Skal kyllingen steges/kåges inden det puttes i den varme olie?