Dej til indbagte ting

Dej til indbagte ting, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Brian Allerslev

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
1 Æg
2 dl.Øl
1 dl.Lunken Vand
0.5 dl.olie
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
2 æggehvider
 
Opskrift:
først blander du 1 æg øl lunken vand og olie i en skål kommer salt og sukker i og tilsætter mel til sidst(dejen bliver meget klistert), lad så dejen hvile i ca 1 time, og lige inden brug piskes de 2 æggehvider op og vendes forsigtigt i dejen, og så er den klar til brug.

Tips:

pisk æggehviden op til de er helt stive og så skålen kan vendes på hoved uden at det kommer ud, denne dej her kan bruges til næsten alt indbagt, jeg har selv bedst erfaring med rejer og små kyllinge stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 72748 gange,
og udskrevet 996 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-21 11:07:40
Vi brugte det til Kylling-løgringe-rejer-osteskiver. Bare guf 😋😋

  -   2018-11-09 17:07:23
Dejen hedder Orlydej

  -   2017-03-09 09:20:53
Hvad kaldes dejen??? Vil gerne købe det færdig lavet

  -   2017-02-03 18:49:02
Dejen er lidt smagsløs, men dejlig nem at arbejde med. Vi vil næste gang prøve at tilsætte chili og mere salt

  -   2016-07-09 18:34:22
Mums, det blev godt med kylling 😋

  -   2015-02-15 12:42:38
Skal kyllingen steges/kåges inden det puttes i den varme olie?