Norsk fars
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Fryseegnet : yes Indsendt af : Mia Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blend fisken med salt og friskrevet muskat.
Tilsæt kartoffelmel og fløde og eller mælk og blend til en homogen fars. Tips: Det er meget vigtigt at fisken ikke har været frosset, da den mister sin gode konsistens og evne til at binde. Fisken skal dog helst hvile 1 døgn i køleskab før brug. Men vigtigt med helt friske fileter. |
Norsk Fars var en kæde af forretninger som solgte fisk og vildt.
Fiskefarsen kunne fås i en mælkeudgaven og flødeudgaven. Kæden blev grundlagt i 1907 og lukkede i 1980-90-erne. |
|
Opskriften er vist 21805 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2025-06-13 17:59:49 Brugte 1.5 dl. fløde/mælk ialt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne