Norsk fars

Norsk fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : yes

Indsendt af : Mia

Indsendt :



Ingredienser:
 Frisk fisk !!! Nix frost 500 g. Torsk, kuller eller lys sej.
2 spsk.kartoffelmel (nix hvedemel)
1 spsk.godt fint salt
 Fløde efter behag
 Revet muskatnød
 (absolut ingen æg eller løg i denne type fiskefrikadeller !!!)
 
Opskrift:
Det er meget vigtigt at fisken ikke har været frosset, da den mister sin gode konsistens og evne til at binde.
Fisken skal dog helst hvile 1 døgn i køleskab før brug.
Men vigtigt med helt friske fileter.
Alt blendes til en sej blød masse og steges i rigeligt smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12995 gange,
og udskrevet 87 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu