Grundopskrifter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -2 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet mayonnaise

2 -3 Der er billeder til denne opskrift   

Hønsebouillon - Hønsefond

4.4 -103 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af blomkål

4 -43 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af løse ris

4.2 -60 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Æblekagerasp

2.6 -493 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hårdkogt æg

3.5 -63 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smilende æg

3.2 -6 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af pillekartofler

4.3 -82 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Beignetdej

4 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet rygeost (Røgeost)

1 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Partering af and

3.9 -56 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af hummer

1.3 -12 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Græskarpure

3.2 -20 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fiskefars

4.4 -32 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Polenta (Grundopskrift)

4 -1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hvid sildelage - Eddikelage

2.6 -60 Der er billeder til denne opskrift   

Koge pølser

3.7 -35 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet pistaciemarcipan

3.8 -54 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smutning af mandler

3.9 -56 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af rosenkål

4 -21 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af tigerrejer

3.6 -34 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af jomfruhummerhaler

4.2 -142 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogetid for hamburgerryg

4.5 -8 Der er billeder til denne opskrift   

Brun oksefond

4 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Brun svinefond

2.6 -39 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af Couscous

4.6 -8 Der er billeder til denne opskrift   

Klargøring af oksetyndstegsfilet

5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Lys oksekødsfond

4.3 -63 Der er billeder til denne opskrift   

Hvide asparges kogetid og skrælning

3.9 -22 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Krebinetter

4 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Andebouillon - Andefond

4 -31 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet friskost

5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Kogt kylling

5 -2 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Vol-au-vent

5 -2

Portvinssky, hvid

5 -1

Vegansk Tomatsovs

5 -1

Lys lammefond

5 -2

Lys kalvefond (lys kødsuppe)

4.6 -4

Brun Lammefond

4.8 -3

Brun Kalvefond

2.2 -13

Hønse- eller kyllingefond

4.7 -19

Fiskefond

5 -5

Grøntsagsfond

4.8 -4

Fjerkræfond

5 -2

God fiskefond

4.9 -6

Kalvefond

5 -1

Kalvefond 03

3 -2

Lys kalvefond

4.3 -14

Oksefond

2.4 -8

Vildtfond

5 -1

Kalvefond 02

3.7 -3

En fond af krebs

2.8 -8

Fiskefond 02

3.6 -12

Ghee (Afklaret smør)

4.2 -20

Vanillesukker

1.6 -33

Pizzabunde Grunddej

2.4 -33

Kogning af æg, energibesparende (Koge æg)

5 -1

Sprængning af lammebov

3.7 -35

Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn

3.8 -18

Grønsager kogning i mikroovn

4.8 -5

Grove Grønsager kogning i mokroovn

3.9 -5

Garam Masala

3.2 -34

Kogning af krabbekløer

3.6 -5

Kogning af skrællekartofler

4.1 -22

Kogning af nye kartofler

4.9 -6

Tandoori krydderi

3.7 -42 Opskriften har næringsberegning   

Orlydej

4 -19

Spegesild (saltning af sild)

5 -2

Udbening af fjerkræ

3.9 -99 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet filodej

2 -4

Hjemmelavet tykmælk

3.8 -8

Bagepulver Hjemmelavet

2.8 -117

Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse af og partering

3.3 -5

Hare beskrivelse og partering

3.6 -11

Pastrami

3 -2

Grøn karrypasta

4.5 -4

Hønsefond

3.8 -24

Kogning af røde pølser

4 -2

Hjemmelavet fiskefond

4.9 -18

Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)

5 -1

Sennepsglasur

3.3 -10

Sprængt svinemørbrad

4.9 -6

Hjemmelavet bånd spaghetti

3 -13

Pastadej

3.8 -12

Kogning af rejer

3.9 -20

Tempuradej

3.9 -4

Saltsild 1

4.2 -6

Saltsild 2

5 -1

Kryddersild 2

5 -1

Kryddersild 3

5 -2

Kryddersild 4

5 -1

Kryddersild 5

2.8 -4

Svenske kryddersild

5 -2

Hjemmelavet Flødeost

3.4 -6

Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

1.7 -16

Grundregler for kødretter i trykkoger

5 -1

Grundregler for fisk i trykkoger

1.9 -4

Grundregler for grønsager i trykkoger

5 -1

Grundregler for kompot og mos i trykkoger

4.6 -4

Vegetarbouillon i trykkoger



næste