Pasta hjemmelavet

Pasta hjemmelavet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jack thomsen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.durumhvedemel
3-4 æg afhængig af størrelse
1 spsk.olivenolie
 fint salt
 lidtvand
 
Opskrift:
Melet hældes i en skål. Æggene slås ud og tilsættes sammen med olien. Ingredienserne røres sammen med en gaffel. Når melet har opsuget æggene, æltes dejen godt igennem med hænderne i ca. 10 minutter. Den skal være blank, elastisk og have en passende sejhed. Hvis den er for fast, så tilsæt lidt vand. Er den for fugtig og klistret, så tilsæt lidt mere mel.

Hviler ca. 10 minutter, hvorefter den udrulles på en pastamaskine. Dejen rulles igennem pastamaskinens valser op til 7 gange, så der dannes tilpas tynde plader. Dejpladerne tørrer ca. 30 minutter, inden de skæres i tynde strimler.

Tips:

Detter er en grunddej som kan tilsættes, krydderier eller andet som man lyster. Kan gemmes i pose i køleskab.


karakterer:
Opskriften er vist 10479 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Diana  -  2014-02-26 08:59:32
Hvor lang tid kan den holde sig i køleskabet ?

Madikkerne :D  -  2011-10-28 13:06:26
Den lyder Go!