Pasta hjemmelavet

Pasta hjemmelavet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jack thomsen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.durumhvedemel
3-4 æg afhængig af størrelse
1 spsk.olivenolie
 fint salt
 lidtvand
 
Opskrift:
Melet hældes i en skål. Æggene slås ud og tilsættes sammen med olien. Ingredienserne røres sammen med en gaffel. Når melet har opsuget æggene, æltes dejen godt igennem med hænderne i ca. 10 minutter. Den skal være blank, elastisk og have en passende sejhed. Hvis den er for fast, så tilsæt lidt vand. Er den for fugtig og klistret, så tilsæt lidt mere mel.

Tips:

Detter er en grunddej som kan tilsættes, krydderier eller andet som man lyster. Kan gemmes i pose i køleskab.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 10226 gange,
og udskrevet 303 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Diana  -  2014-02-26 08:59:32
Hvor lang tid kan den holde sig i køleskabet ?

Madikkerne :D  -  2011-10-28 13:06:26
Den lyder Go!