Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogning af tigerrejer

Kogning af tigerrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kogning af tigerrejer, billede 4 Kogning af tigerrejer, billede 1 Kogning af tigerrejer, billede 2 Kogning af tigerrejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 rå tigerrejer med skal
 vand
 salt
 
Opskrift:
Bring letsaltet vand i kog, kom rejer i, når vandet koger igen, skal rejer have 5 min. ved svag varme.

Rejerne afkøles i koldt vand. Lad rejerne dryppe af og pil dem.

Rejerne stilles tildækket i køleskab.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (18 stemmer)

Opskriften er vist 71019 gange,
og udskrevet 629 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Michael andersen  -  2017-09-12 19:16:30
Jeg køber hos fiskemanden kæmpe rejer uden skal så laver jeg en citronsauvemider rejer i saucen efter Ca 2 min i godt saltet vand tilsæt grønsager efter hvad du synes asparges kylling peberfrugt vh michael

Mia  -  2014-03-28 19:03:46
Gjorde som der stod og kogte dem ved svag varme i 5 minutter. De blev kogt til døde :-( Fandt så ud af de kun skal have 2. Øv!

Lone   -  2012-12-28 21:54:37
Jeg kan da bare ikke finde nogen opskrift på, hvordan jeg får Butterfly Prawns ud af dem. Men Malenes "tip" med at klippe dem op i maven på forhånd, er klart det bedste bud indtil nu. Jeg har tænkt mig at klargøre dem som butterflies, marinere dem med pænt meget hvidløg og andet godt og så stege dem i et ovnfast fad på "ryggen", hvorefter jeg vil servere dem med grønne asparges med en passende vinaigrette som marinaden og sikkert også en pæn klat aioli til :-) Håber det lykkes som jeg forestiller mig. Lidt anderledes til nytår, men et nyt pr truer jo også!! PS: tak for tippet med saltet! Det havde jeg ikke lige tænkt på

Christina  -  2011-10-08 17:38:31
Det kan godt betale sig at koge en reje først, for at teste saltmængden i kogevandet. Der skal en hel del salt i for at undgå at de bliver neutrale i smagen. Personligt mener jeg også at fem min er lige i overkanten :-)

Malene  -  0000-00-00 00:00:00
Mine børn på 2 og 5 år elsker dem. Dog skal man lige tage højde for pillearbejdet med rejerne. Da man jo ikke kun skal pille til sig selv. Min søn kæmper dog gerne med de første men når ikke at få spist særligt meget hvis han skal pille alle selv. Det er godt lige at klippe dem op i maven på forhånd inden de tilberedes så er de lettere at pille.