Kogning af skinke

Kogning af skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.skinke
 vand
1 bouillonterning
0.25 tsk.salt
 
Opskrift:
Skinke koges fersk, dvs. dækkes med kogende vand, tilsat 1 bouillonterning og 1/4 tsk. salt. Kogetid: ca. 1 time

Tips:

Lad evt. kødet stå i suppen i yderligere 20 min





karakterer:
Opskriften er vist 144958 gange,
og udskrevet 547 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-25 09:00:01
Jeg har en skinke på 7 kg. Hvor meget længere skal den koge? Kan man også stege den?

  -   2016-10-24 16:21:16
Uhhm skinke

  -   2014-03-03 15:10:59
1 time er for meget hvis den skal være saftig,højest 40 min,der efter stå i vandet i 40 min.

  -   2009-07-23 19:37:32
Nej, den 1 timer er pr kilo ca

  -   2009-02-03 16:10:15
er det ligemeget hvor stor skinken er ?