Kogning af skinke
| 
 Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Indsendt : |  | 
| 
 
 | 
 Skinke koges fersk, dvs. dækkes med kogende vand, tilsat 1 bouillonterning og 1/4 tsk. salt. Kogetid: ca. 1 time   Tips: Lad evt. kødet stå i suppen i yderligere 20 min | 
|  | 
| 
 
Opskriften er vist 146928 gange, og udskrevet 559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (56 stemmer) |  | 
| Kommentarer         anonym            -   2017-06-25 09:00:01 Jeg har en skinke på 7 kg. Hvor meget længere skal den koge? Kan man også stege den?         Sulten            -   2016-10-24 16:21:16 Uhhm skinke         brita            -   2014-03-03 15:10:59 1 time er for meget hvis den skal være saftig,højest 40 min,der efter stå i vandet i 40 min.         Henrik            -   2009-07-23 19:37:32 Nej, den 1 timer er pr kilo ca         jesper Christensen            -   2009-02-03 16:10:15 er det ligemeget hvor stor skinken er ? | 
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne

 
 
