| |
|
Italiensk pizzadej
Italiensk pizzadej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet
Indsendt af : Lotte!
Indsendt :
| |
|
|
5 | dl. | vand5 dl. vand | 15 | g. | gær15 g. gær | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 2 | spsk. | olie2 spsk. olie | 450 | g. | hvedemel450 g. hvedemel | 450 | g. | durummel450 g. durummel | | | |
| |
1. Gæren opløses i det lunke vand, og der tilsættes olie og salt
2. Hæld durummelet i lidt efter lidt, og derefter hvede melet
3. Tag den ud på bordet når den føles klar
4. Ælt den godt 200 gange
5. sæt den til at hæve en time, med et VÅDT viskestykke på, så det ligger og rammer dejen
Tips:
Når den skal i ovnen, med pizza ting på, er der ingen bestemt tid bare når den føles og ser færdig ud skal du tage den ud!
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3
(32 stemmer)
Opskriften er vist 20042 gange, og udskrevet 427 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Milla - 2012-08-13 18:55:18 Det er en god dej og stå med nem og ha med og gøre :)
men den er mega god og samger godt :D
TAK for den
FTO - 2011-09-20 19:07:32 Kanon god.
Den sprød hele vejen igennem. Os i midten :)
|
|