Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagepulver Hjemmelavet

Bagepulver Hjemmelavet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.tvesurt natron
250 g.cremortartari
25 g.rismel
20 g.hjortetaksalt
 
Opskrift:
Ingredienserne må ved indkøb være ganske tørre, hvorefter man sigter dem sammen. Der kan godt blandes ½-1 kg. på en gang, når man blot opbevare bagepulveret i dåse eller glas med tætsluttende låg.

Anvendes som regel med 20 g. bagepulver til 500 g. flormel


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 17448 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pips  -  2009-01-31 16:19:50
Forstår ikke lige ideen med selv at lave bagepulver. Hvis man først skal købe natron, vinsten, rismel og hjortetaksalt, er det da nemmere med et brev bagepulver?????