Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt svinemørbrad

Sprængt svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
5-600 g.svinemørbrad
1 spsk.salt
½ tsk.sukker
1 laurbærblad
1 nellike
 


Opskrift:

Opløs salt og sukker i 2½ dl kogende vand. Tilsæt laurbærblad og nellike. Køl det ned. Læg en helt afpudset svinemørbrad uden spids og hoved i saltlagen i ca. 8 timer i køleskab. Brug det fraskårne kød til pølser. Tag kødet op af saltlagen og kog det i lidt vand ved svag varme i 10-15 minutter. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være ca. 65 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 31000 gange,
og udskrevet 372 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Trine  -  2012-01-08 11:30:23
Mie: Fx sur/sød peberrodssauce og nye kartofler.


mie  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad serverer man til? Hvilken sovs egner sig f.eks?


Fam. Mumm  -  0000-00-00 00:00:00
Den er lidtmild i smagen men er dejligt mør