muskat allehånde kanel koriander og ingefær0.25 tsk. muskat allehånde kanel koriander og ingefær
Opskrift:
Bland alle ingredienserne sammen (uden cognac).
Fyld massen i et syltetøjsglas og hæld cognac over, lige til det dækker massen.
Tilluk glasset hermetisk og henstil i et mørkt rum i mindst en måned, desto længere jo bedre.
Bag små (lukkede) tærter, eller fyld massen i små tærtedejs-skaller, og pynt med flødeskum og valnød.
Tips:
Der bliver omkring 2½ dl.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(11 stemmer)
Opskriften er vist 13322 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider