Grundopskrifter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Andebouillon - Andefond

4 -2

Anders pølsemagers julekrydderi

4.2 -60 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Æblekagerasp

3.8 -8

Bagepulver Hjemmelavet

3.4 -14

Bananchips - Banan chips

4.3 -82 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Beignetdej

4.3 -6

Beignetdej 02

4.8 -3

Brun Kalvefond

4.6 -4

Brun Lammefond

4.5 -8 Der er billeder til denne opskrift   

Brun oksefond

4 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Brun svinefond

4 -1

Brun vildtfond

5 -2

Cajun rub

3.8 -2

Cajunkrydderi

4.2 -24

Dej til indbagte ting

3.5 -3

Dybfrysning af figner

3.2 -5

Dybfrysning af modne tomater

4.8 -2

Dyrkning af bønnespire

5 -1

Ekstra kraftig suppe i trykkoger

3.7 -3

En fond af krebs

4 -1

Épice Riche

3 -65

Fedtfattig pizzadej

4 -1

Fedtfattig tærtedej 02

2.6 -6

Fedtforbrændingskuren

3.2 -20 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fiskefars

4.7 -19

Fiskefond

2.8 -8

Fiskefond 02

0 -0

Fiskefond 03

4.8 -4

Fjerkræfond

3 -9

Franskbrød med gær (hurtighævet)

3.9 -5

Garam Masala

4.6 -4

Gastrik

3.6 -12

Ghee (Afklaret smør)

3.5 -6

Glaserede valnødder

5 -2

God fiskefond

3.2 -3

Gravad laks 02

1.3 -12 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Græskarpure

4.8 -5

Grove Grønsager kogning i mokroovn

1 -19

Grødrismasse (Æggeerstatning)

3 -2

Grøn karrypasta

3.8 -18

Grønsager kogning i mikroovn

4 -1

Grønsagslasagne 03

5 -5

Grøntsagsfond

4 -1

Grunddej for brød og boller

2.5 -2

Grundopskrift på frisk pasta Fettuccini

2.7 -37

Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk

4 -1

Grundopskrift til pelmeni

5 -1

Grundregler for fisk i trykkoger

1.9 -4

Grundregler for grønsager i trykkoger

2.5 -5

Grundregler for henkogning i trykkoger

3.4 -6

Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

5 -1

Grundregler for kompot og mos i trykkoger

1.7 -16

Grundregler for kødretter i trykkoger

4.8 -5

Grundregler for saftkogning i trykkoger

4.5 -17

Gulddråber - Vildtfond

2.6 -493 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hårdkogt æg

3.3 -5

Hare beskrivelse og partering

4 -13

Helenadej

4.9 -6

Hjemmelavet bånd spaghetti

3.5 -53 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet butterdej

3.1 -4

Hjemmelavet creme fraiche

4 -1

Hjemmelavet fettuccine grundopskrift

3.8 -101 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet filodej

4 -1

Hjemmelavet fiskeboullion/fond

4 -2

Hjemmelavet fiskefond

5 -2

Hjemmelavet Flødeost

4 -31 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet friskost

1.5 -4

Hjemmelavet fuldkornspasta

1 -1

Hjemmelavet glutenfri pasta

4.4 -7

Hjemmelavet hamburgerryg

1 -69

Hjemmelavet karry

5 -1

Hjemmelavet karry 02

5 -3

Hjemmelavet Krydderolie

5 -2 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet mayonnaise

4.1 -16

Hjemmelavet pasta 3 slags

3.4 -7

Hjemmelavet pasta uden æg

3.7 -35 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet pistaciemarcipan

2.3 -3

Hjemmelavet rasp

4 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet rygeost (Røgeost)

4 -8

Hjemmelavet sour mix

4.5 -2

Hjemmelavet spinatpasta

5 -1

Hjemmelavet sukkersirup

2 -12

Hjemmelavet Tahini / Tahin

2.2 -3

Hjemmelavet tomatpasta

2 -4

Hjemmelavet tykmælk

2 -2

Hjemmelavet yoghurt 02

4 -1

Hjemmelavet yoghurt 04

2.6 -6

Horn, rundstykker, gifler

2.2 -13

Hønse- eller kyllingefond

2 -3 Der er billeder til denne opskrift   

Hønsebouillon - Hønsefond

4.5 -4

Hønsefond

4.9 -19

Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)

4 -1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hvid sildelage - Eddikelage

4.3 -63 Der er billeder til denne opskrift   

Hvide asparges kogetid og skrælning

3.1 -34

Italiensk pizzadej

4.9 -34

Italiensk tomatsovs til pasta (Grundsovs sugo)

5 -1

JayCook Pesto

4.5 -2

Jævne med stivelse

4.9 -6

Kalvefond

5 -1

Kalvefond 02



næste