Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogning af rosenkål

Kogning af rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kogning af rosenkål, billede 4 Kogning af rosenkål, billede 1 Kogning af rosenkål, billede 2 Kogning af rosenkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Rosenkål renset vægt
   
Opskrift:
Rosenkålene skylles, de grimme blade pilles af, skær stilken af og læg dem i kogende vand og kog ca. 10 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (53 stemmer)

Opskriften er vist 132416 gange,
og udskrevet 621 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 1332 (317 kcal)
KJ pr. Pers. 222 (52 kcal)
Vægt ialt 600 gram
Vægt pr. Pers. 100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 222 KJ (52 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 0.5 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Vilhelm  -  2016-09-25 17:54:51
10 minuttter?? Ah... det lyder godt nok meget lang tid længere end 2 minutter.

Birthe   -  2016-03-18 17:42:44
For at bevare den fine grønne farve tilsættes en anelse natron

Linna  -  2014-10-17 08:49:16
Husk at koge uden låg, så bibeholder de deres skønne grønne farve.

Morten  -  2011-09-09 15:47:36
Rosenkål - uden bitter smag Både sukker og kartoffel fjerner bitterhed. Rosenkål 1 stor kartoffel 50 Smør ½ tsk sukker Evt. krydderier (Basilikum, Hvidløj) Salt Rens rosenkålene (fjern yderblade og skær stilk af) Skræl kartoffel og skær i tern Tag en dyb pande og fyld denne, så rosenkålene vil være halvt dækkede. Kom kartoffeltern i vandet Bring vandet i kog. Tilsæt salt, sukker, smør og evt. krydderier Kom rosenkålene i Kog i 7-10 minutter efter smag.

rosenkål  -  2009-02-12 12:42:40
lige hvad jeg manglede,alm kogt rosenkål. Kunne ikke huske ,hvor lang tid. Dejligt

Clara  -  0000-00-00 00:00:00
Er lillebror ikke så tossed med rosenkål? Kog kålene med 1-2 spsk hvidvinseddike. Det tager den skarpe smag, uden at ødelægge kålen.

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Tak for det