Kogning af rosenkål

Kogning af rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kogning af rosenkål, billede 4 Kogning af rosenkål, billede 1 Kogning af rosenkål, billede 2 Kogning af rosenkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Rosenkål
 vand
 salt
Opskrift:
Rosenkålene skylles, de grimme blade pilles af, skær stilken af og læg dem i kogende vand og kog ca. 10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 155360 gange,
og udskrevet 681 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-03-02 17:27:39
Kom lidt eddike og sukker i vandet, så undgår man samgen af prut 😉

  -   2016-09-25 17:54:51
10 minuttter?? Ah... det lyder godt nok meget lang tid længere end 2 minutter.

  -   2016-03-18 17:42:44
For at bevare den fine grønne farve tilsættes en anelse natron

  -   2014-10-17 08:49:16
Husk at koge uden låg, så bibeholder de deres skønne grønne farve.

  -   2011-09-09 15:47:36
Rosenkål - uden bitter smag Både sukker og kartoffel fjerner bitterhed. Rosenkål 1 stor kartoffel 50 Smør ½ tsk sukker Evt. krydderier (Basilikum, Hvidløj) Salt Rens rosenkålene (fjern yderblade og skær stilk af) Skræl kartoffel og skær i tern Tag en dyb pande og fyld denne, så rosenkålene vil være halvt dækkede. Kom kartoffeltern i vandet Bring vandet i kog. Tilsæt salt, sukker, smør og evt. krydderier Kom rosenkålene i Kog i 7-10 minutter efter smag.

  -   2009-02-12 12:42:40
lige hvad jeg manglede,alm kogt rosenkål. Kunne ikke huske ,hvor lang tid. Dejligt

  -   2005-01-01 01:01:01
Er lillebror ikke så tossed med rosenkål? Kog kålene med 1-2 spsk hvidvinseddike. Det tager den skarpe smag, uden at ødelægge kålen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Tak for det