Kogning af jomfruhummerhaler

Kogning af jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Kogning af jomfruhummerhaler, billede 4 Kogning af jomfruhummerhaler, billede 1 Kogning af jomfruhummerhaler, billede 2 Kogning af jomfruhummerhaler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.Jomfruhummerhaler
 salt
 dild, frisk
 
Opskrift:
Jomfruhummerhalerne skylles.

Puttes i kogende vand og spilkoger ca. 3 min. Tilsat salt og dild eller skærmdild hvis man kan lide en kraftig dildsmag.

Vandet hældes fra og der hældes koldt vand over og stilles til afkøling.

Skallen pilles af og den sorte tarm fjernes.

Serveres til ristet brød med smør, Citron og mayonnaise.


karakterer:
Opskriften er vist 91227 gange,
og udskrevet 976 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hanne Løvaa  -  2021-09-07 15:29:56
Kan de fryses efter følgende?.