Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kogning af pillekartofler

Kogning af pillekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 1 Pers.
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Vask kartoflerne godt. Læg dem i en gryde og hæld vand over. Tilsæt salt. Læg låg på og bring kartoflerne i kog. Skru ned for varmen, når kartoflerne koger. Kog dem 15-20 minutter. Mærk med urtekniv, om kartoflerne er møre.

Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre, mens gryden rystes.

Pil kartoflerne og læg dem efterhånden i en skål med låg eller dækket med rent viskestykke.

Kartoflerne er nemmest at pille, når de er varme, men nemmest at skære i skiver eller terninger, når de er kolde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 47359 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 855 (203 kcal)
KJ pr. Pers. 855 (203 kcal)
Vægt ialt 250 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 342 KJ (81 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 18.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu