Vask kartoflerne godt.
Læg dem i en gryde og hæld vand over.
Tilsæt salt.
Læg låg på og bring kartoflerne i kog.
Skru ned for varmen, når kartoflerne koger.
Kog dem 15-20 minutter.
Mærk med urtekniv, om kartoflerne er møre.
Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre, mens gryden rystes.
Pil kartoflerne og læg dem efterhånden i en skål med låg eller dækket med rent viskestykke.
Kartoflerne er nemmest at pille, når de er varme, men nemmest at skære i skiver eller terninger, når de er kolde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 50516 gange, og udskrevet 165 gange.
Energi:
KJ total 855 (203 kcal)
KJ pr. Pers. 855 (203 kcal)
Vægt ialt 250 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 342 KJ (81 kcal) Protein 1.9 gram Fedt 0.3 gram Kulhydrat 18.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider