Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glaserede valnødder

Glaserede valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lille tørret stærk chilipeber
100 g.valnøddekerner
65 g.sukker (ca. ¾ dl)
0.5 dl.vand
1 tsk.fintrevet appelsinskal
 
1 spsk.vand
 


Opskrift:

Hak den tørrede chili fint (ca. ¼ tsk) og kom den i en pande sammen med valnødder, sukker, vand og appelsinskal. Varm blandingen op ved kraftig varme og under omrøring til sukkeret er brunt og brusende. Tilsæt 1 spsk vand og vend hurtigt rundt i nødderne. Spred nødderne ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af. Knæk dem fra hinanden, og opbevar de glaserede valnødder i en dåse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 28891 gange,
og udskrevet 421 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lea  -  2012-09-29 12:43:31
på brieost


hanne  -  2010-12-31 16:29:05
jeg har fået dem på en fin restaurant, til kalvesteg,det var godt, og nu vil jeg selv bruge dem som tilbehør sammen med broccoli til oksesteg,


Mette  -  2007-08-28 22:58:39
Hvad kan man bruge dem til? :)