Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet pasta uden æg

Hjemmelavet pasta uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.durummel
150 g.hvedemel
 Salt
2 spsk.olie
1.25 dl.lunkent vand
 


Opskrift:

Durummel og hvedemel og salt blandes med olien ,så det smuldrer.

Vandet tilsættes lidt af gangen,mens der æltes,indtil dejen er elastisk.

Dejen formes til en kugle og stilles væk under en forvarmet skål.Derefter er den klar til brug .




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19380 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Brun_hilde  -  2014-02-11 11:46:17
Hvorfor er der hvedemel i? Det er der jo ikke den færdig indkøbte pasta.