Hjemmelavet pasta uden æg

Hjemmelavet pasta uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
150 g.durummel
150 g.hvedemel
 Salt
2 spsk.olie
1.25 dl.lunkent vand
 
Opskrift:
Durummel og hvedemel og salt blandes med olien, så det smuldrer.

Vandet tilsættes lidt af gangen, mens der æltes, indtil dejen er elastisk.

Dejen formes til en kugle og stilles væk under en forvarmet skål. Derefter er den klar til brug.


karakterer:
Opskriften er vist 27605 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Brun_hilde  -  2014-02-11 11:46:17
Hvorfor er der hvedemel i? Det er der jo ikke den færdig indkøbte pasta.