Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet pasta uden æg

Hjemmelavet pasta uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.durummel
150 g.hvedemel
 Salt
2 spsk.olie
1.25 dl.lunkent vand
 
Opskrift:
Durummel og hvedemel og salt blandes med olien ,så det smuldrer.

Vandet tilsættes lidt af gangen,mens der æltes,indtil dejen er elastisk.

Dejen formes til en kugle og stilles væk under en forvarmet skål.Derefter er den klar til brug .


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 23216 gange,
og udskrevet 202 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Brun_hilde  -  2014-02-11 11:46:17
Hvorfor er der hvedemel i? Det er der jo ikke den færdig indkøbte pasta.