Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Fiskefars

Fiskefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :


Fiskefars, billede 4 Fiskefars, billede 1 Fiskefars, billede 2 Fiskefars, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Torskefilet uden skind
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
3 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   


Opskrift:

Torskefilet og løg køres 1 gang gennem kødmaskinen.

Farsen røres med æggehvider, æg, mælk, mel og olie til en passende konsistens.Tilsæt mælken lidt af gangen, start med 1 dl. hvis farsen bliver for våd kan der tilsættes ekstra hvedemel.

Krydres med salt og peber.

Tips:

Anvendes til f.eks. fiskefrikadeller, fiskeboller og fiskefarsgratin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (19 stemmer)

Opskriften er vist 118344 gange,
og udskrevet 2297 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-03-10 20:43:38
Jeg brugte gedder. I stedet for en kødhakket brugte jeg en blinder. De små gedder smager best.


  -  2015-07-21 19:15:20
Alt for meget løg efter vores smag. Hvilket betød de smagte alt for meget af alm frikadeller 😕 øv


  -  2010-09-27 09:46:12
Bruge salat?? Ja man kan sagtens spise salat til


hans  -  2010-04-03 12:55:52
kan man bruge salat dertil


krusemor  -  2008-11-02 14:05:09
Kan man bruge gedde.