Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogning af røde pølser

Kogning af røde pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : christian jacobsen

Indsendt :





Ingredienser:
 salt
5-10 hele peberkorn
1 øl
1 spsk.smør
1 sjateddike
2-3 løg
1 ternig okseboullion
 
 Pølser
 


Opskrift:

Kom salt og hele peberkorn (en 5-10 stykker), 1 øl, 1 spiseskefuld rigtig smør, 1 sjat eddike, 2-3 løg og en okseboullion terning i vandet. Kog det hele op og sluk for varmen, put da pølserne i vandet og lad dem ligge i 1 time eller 2. Så varmes vandet op til 80 grader inden servering,(brug et stege termometer) så sprækker pølserne ikke. det smager lækkert :-)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (18 stemmer)

Opskriften er vist 36462 gange,
og udskrevet 212 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-11-15 13:59:16
Hvor meget vand taler vi om


  -  2011-10-10 17:58:09
øllet var helt klart en fejl sammen med pølserne . ad