Gulddråber - Vildtfond

Gulddråber - Vildtfond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Diverse vildtfugle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.rå fugleskrog eller hårvildtben -afpuds og ureelt -kød
1000 g.kalvekraftben (evt. knuste)
1000 g.porre selleri og gulerod - ligeligt fordelt
1 frisk timiankvist
1 løg
1 laurbærblad
2 enebær
2 nelliker
50 dl.koldt vand
 
Opskrift:
Brun kød, og vildtben sammen med de rengjorte, udskårne grøntsager og timian i ovnen ved 250 grader. Sæt ingredienserne over at koge i vandet ved svag varme. Skum "suppen". Del løget og brænd det sort på en tør pande. Læg løget i gryden sammen med krydderierne og lad det koge roligt i 3 timer.

Passér suppen gennem et RENT klæde (uden rester af skyllemiddel!!!) og fjern fedtet. Herefter koges den ind til der er ca. 1/2 l tilbage - det tager nogen tid....

Tips:

Gulddråberne kan fryses ned i alubakker med tætsluttende låg


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 25069 gange,
og udskrevet 473 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

h.hall  -  2010-01-27 17:36:04
Jeg fryser vildtfond i isterningeposer. Så kan man lige tage præcist så meget, som man har brug for. Jeg hælder også en flaske rødvin i gryden. Det giver lidt ekstra smag.