Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiensk tomatsovs til pasta (Grundsovs sugo)

Italiensk tomatsovs til pasta (Grundsovs sugo), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Julen-dk

Indsendt :



Ingredienser:
2 gulerodder
2 ben bladselleri
1 stort løg
2 ds.flåede tomater
1 ds.tomat puré
 salt
 God oliven olie
 evt.hvidvin
 
Opskrift:
Snit grøntsagerne fint og steg dem i olien i en tykbundet gryde, i 10-15 minutter ved middel varme. Tilsæt de flåede tomater, tomat puré og lidt salt. skru ned for varmen, og sæt låg på gryden. Lad sovsen småsimre i 1½-2 timer. Hvis sovsen bliver for tør under vejs, tilsæt da lidt vand eller lidt tør hvidvin. Sovsen skal ikke være for tynd, men have en lidt tyk konsistens.

Tips:

Dette er en klassisk "sugo" fra italien. En grundsovs der kan bruges til alt fra pasta til pizza.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (33 stemmer)

Opskriften er vist 33666 gange,
og udskrevet 342 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Noma-kokken  -  2012-07-29 18:07:50
Anbefaler at man lige bruger en stavblender til sidst...

Madguroen  -  2011-12-28 10:55:39
Heysa derude, denne opskrift er super god og sund. Det smager rigtig godt hvis du spiser den sammen med pasta skruer, eller ris:-)