Kogning af hummerhaler

Kogning af hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hummerhaler
 salt
 evt.skærmdild hvis man kan lide en kraftig dildsmag
 
Opskrift:
Hummerhalerne skylles. Puttes i kogende vand og spilkoger ca. 5 min. Tilsat salt og dild. Hele gryden med vand og hummerhaler stilles udenfor med låget på indtil det er helt afkølet. Herefter flækkes og pilles hummerhalerne.

Serveres til ristet brød m. smør. Citron og mayonnaise.





karakterer:
Opskriften er vist 71909 gange,
og udskrevet 949 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu