Rabarberne skæres i terninger og skylles godt, Der strøs vinsyre over, derefter 2 l kogende vand hældes over, og så 2 l koldt vand. Skal stå et døgn og sies så igennem en sigte. Sukker, ananas essens, rød frugtfarve kommes i saften, omrøres jævnlig i en halv time og står igen i et døgn
1/2 pakke atamon blandes i og derefter fyldes det på flasker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 16519 gange, og udskrevet 195 gange.
Kommentarer
stubbing - 2009-05-29 19:44:26 Og hvornår skal det gære? det er jo ikke vin men saft...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider