Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rabarbervin

Rabarbervin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4000 g.rabarber
45 g.vinsyre
3000 g.sukker
2 spsk.ananas essens
20 dl.kogende vand
20 dl.koldt vand
 rød frugtfarve
0.5 pakkeatamon
 
Opskrift:
Rabarberne skæres i terninger og skylles godt, Der strøs vinsyre over, derefter 2 l kogende vand hældes over, og så 2 l koldt vand. Skal stå et døgn og sies så igennem en sigte. Sukker, ananas essens, rød frugtfarve kommes i saften, omrøres jævnlig i en halv time og står igen i et døgn 1/2 pakke atamon blandes i og derefter fyldes det på flasker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16001 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

stubbing  -  2009-05-29 19:44:26
Og hvornår skal det gære? det er jo ikke vin men saft...