Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)

Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hørfrø

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.hele hørfrø
5 dl.vand
 


Opskrift:

Hørfrøskum laver du ved at koge 50 gr hele hørfrø i 5 dl vand i 3-4 minutter under konstant omrøring, for derefter øjeblikkeligt at sigte den varme masse, så frøene separeres fra skummet.

Skummet vil samle sig, når det begynder at køle ned, og får så de samme egenskaber som æggehvide.

Skummet kan først anvendes når det er koldt.

Hørfrøskum kan holde sig i køleskab i en lille uge.

3-4 spsk (ca 50 g) svarer til et æg.

Tips:

Kan anvendes til fars, kager og panering.

Hørfrøskummet er den ægge-erstatning der har flest anvendelsesmuligheder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 38061 gange,
og udskrevet 441 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-08-06 14:55:17
virker fint:) ivertsat set fra en nybegynder og forhenværende ægge spiser :)


Hans Ulrik Effersen  -  2012-05-07 19:48:17
Øjh hvor smagte den grød godt! tilsatte dog lidt vanille og sukker :) Nammi namm :)


  -  2010-09-07 23:48:48
er det muligt at lave hørfrøskum raw?