Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tempura dej

Tempura dej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
16 æggehvider
1 dl.risvin (evt. hvid portvin)
300 g.hvedemel
5 dl.vand
100 g.rismel
 


Opskrift:

Æggehvide, vand og vin piskes sammen. Rismel og hvedemel blandes og piskes ned i æggemassen. Denne dej skal bruges straks efter den er rørt sammen. Et emne dyppes i dejen. Dryppes af. Kommes herefter i hed friture. Kan fx. anvendes til fisk, krepsdyr, grøntsager, svampe m.m.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 24618 gange,
og udskrevet 288 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu