Klargøring af anden

Klargøring af anden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : And - Diverse and

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Klargøring:
 And
Opskrift:
Skær de yderste vingespidser og halsen af anden.

Gå anden efter udvendigt for fjerrester og indvendig for indmads rester.

Fjern løst fedt og tør den godt med køkkenrulle.





karakterer:
Opskriften er vist 23580 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Husk også at fjerne det fedtdepot ved gumpen som anden bruger til rense fjerene med. Kommer du til at spise det får du det dårligt.