Franske opskrifter



Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -1

Kalkunsaüté Provence

3.7 -6

Fransk kaningryde

2 -6

Fransk kaninret

4.5 -2

Kanin i oliven på fransk

3.9 -5

Kanin i sennepsauce på fransk

4.8 -2

Provencekoteletter

5 -2

Stegt nakkekotelet med ratatouille og oliven

4.2 -29

Fransk bondebrød

5 -14

Skinkeschnitzler provencale

5 -1

Panerede pariserkoteletter

5 -1

Lam med grove grønsager

2.8 -2

Lammekoteletter provencale 02

4.7 -24

Fransk bondegryde

4.8 -3

Fransk sylte

4.5 -4

Lammeryg stegt med krydderurtepanade

3.9 -18

Galettes

4 -12

Juliennesuppe

4 -14

Bradepandekage med kokosmel

4.3 -11

Bagte champignon

4.1 -7

Creme brulee med appelsin 02

3 -2

Parisercreme

4 -4

Provencalsk lammekølle

3 -5

Fransk cassoulet (Kaninlår i bønner)

2.2 -3

Farseret perlehønebryst

3.9 -10

Tomattappernade - Tomattapenade

4.5 -2

French Coffee

4.5 -2

Strudsetournedos Rossini

3.5 -5

Fransk grønsagsgryde med tværreb

4.6 -10

Pot au feu - Fransk kødsuppe

5 -3

Kalvekoteletter fra Normandiet

4.8 -3

Kalvekoteletter som i Ardennerne

5 -2

Fransk bønnegryde

4.2 -21

Creme Ninon (Ærtesuppe med champagne)

2.3 -5

Pissaladière

4.5 -2

Landbrød fra provence

2.8 -4

Fransk kalvegryde

2.2 -13

Creme Bruleé 10

5 -2

Franske fyldte skinkeruller

3.9 -10

Fransk bondesuppe på kylling og oksebryst

5 -1

Fransk grøntsagsgryde med tværreb

4.5 -45

Æblebeignets (Franske Fastelavnsboller)

5 -5

Provencebrydebrød

4.7 -15

Franske nøddekager

4.7 -5

Oksetyndstegsbøf på ovnstegt ratatouille

5 -5

Fransk abrikostærte

5 -1

Provencalsk appelsintærte

4.3 -9

Æble-tærte som i Alsace

3.7 -3

Provencalsk pastasalat

3.9 -7

Bondesalat, fransk

3.8 -4

Fransk kyllingelever-salat

2.8 -2

Fransk løgsalat

2.8 -2

Fransk salat med bønner og ansjoser

4.2 -6

Fransk tomatsalat

5 -1

Provencalsk salat med kogt skinke og champignoner

2.1 -7

Boeuf à la mode

4.4 -5

Bøf Bourguignonne

2.8 -2

Kasserolle (pot-au-feu)

5 -1

Okseragout - Fransk

5 -1

Gratineret eller fransk løgsuppe i trykkoger

3.7 -29

Marcel kage

4.2 -6

Coc au vin

3.6 -4

Vintergryde, fransk landkøkken

3.3 -3

Fransk hønsegryde (Stegeso)

3 -10

Burgunderhøne (Stegeso)

5 -1

Høne a la marengo (Stegeso)

4.2 -13

Fransk fiskeret (Stegeso)

4.8 -4

Pot au feu ”Fransk kødsuppe” (Stegeso)

4.4 -10

Fransk løgsuppe (Stegeso)

5 -1

Friturestegt ananas med rom

5 -1

Friturestegte æbler i øldej

2.8 -8

Abrikos Clafoutis

4.8 -4

Basilikumtapenade

4.7 -5

Tomatsauce, fransk

4.4 -11

Græskar ratatouille

5 -2

Tomattapanade

4.2 -22

Tartiflette smagfuld fransk kartoffelgratin

3.5 -3

Gulerodstapenade

1.6 -5

Anchoïade (Provencalsk sardelsauce)

4.2 -14

Fransk gullerodssuppe

5 -1

Stegt kalvelever med ratatouille

4.1 -11

Dådyrkølle (helstegt – Provence)

2.2 -8

Løgsuppe fra Lyon

4.6 -11

Surkål som i Alsace

3.2 -3

Creme brülee 11

4.1 -19

Franske boller

4.5 -11

Confit de carnard

2.7 -30

Le Trous Mouclade

4.3 -3

Salatmarinade

4.5 -3

Fransk senneps svinekam

2.5 -33

Mælkebøtteblomstsyltetøj

3.3 -2

Pain bagna

2 -3

Olivenbrød fra Provence

4.6 -50

Madeleinekager

4.7 -3

Lammekølle Provencale med Tzasiki/Cacik

1.5 -178

Fransk citronfromage

4.8 -5

Fransk ostepandekage

2.7 -3

Rød kartoffelsalat nicoise

4.7 -3

Créme brulee med jordbærsalat

4.6 -8

Courgettegratin

4.7 -8

Bourride (Provencalsk fiskesuppe)

forrige    

næste