Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Parisercreme

Parisercreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1 Tørsleffs cremepulver
2-3 spsk.sukker
1/2 l.mælk
 
 Desuden:
1 1/2 dl.fløde, pisket til skum
 


Opskrift:

Cremepulver og sukker udrøres i lidt af den kolde mælk. Resten af mælken bringes i kog. Det udrørte pulver hældes i under omrøring og givet et opkog. Cremen afkøles og røres igennem. Kagecremen blandes med flødeskummet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13758 gange,
og udskrevet 98 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu