Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i oliven på fransk

Kanin i oliven på fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.kanin
2 spsk.smør
2 spsk.olie
1 spsk.mel
2 løg
2 laurbærblade
3-4 dl.tør hvidvin
100 g.grønne oliven
 


Opskrift:

Skær kaninen i portionsstykker. Tør kødstykkerne, og brun dem let i smør og olie. Drys lidt salt og peber på og tilsæt grofthakkede løg. Drys mel over, rør rundt med kødstykkerne og tilsæt vinen. Læg laurbærblade i gryden og lade det småsnurre i ca. 40 minutter ved svag varme. Hak oliven og tilsæt dem, og lad dem koge med til alt er mørt.

Oliven afgiver en del salt, så pas på med saltning efter bruning.

Server brød, flûtes, kogte grønsager eller kogte linser til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8680 gange,
og udskrevet 175 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu