Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsetournedos Rossini

Strudsetournedos Rossini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsetournedos

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.strudsemørbrad udskåret til 4 tournedos
8 skiver.bacon i skiver
1 lille ds. Gåseleverpostej
 lidt persille
400 g.kastanjer
1 spsk.smør
1 spsk.sukker
600 g.kogte små kartofler
3-4 spsk.rasp
 salt
 peber
 paprika
150 g.cherrytomater
500 g.grønne bønner
 
 Sauce:
1 finthakket løg
250 g.snittede champignon
1 spsk.smør
1 dl.rødvin
0.5 spsk.tomatkoncentrat
1 dl.bouillon
1 dl.piskefløde
 salt
 hvidløgspeber
 


Opskrift:

Lav først saucen:
Svits løg og champignon i smør, tilsæt rødvin, tomatkoncentrat, bouillon og fløde. Kog det godt igennem og smag ti med krydderier og evt. lidt cognac.

Svøb 2 skiver bacon om hver strudsetournedos og fæst dem med tandstikker. Brun omhyggeligt baconkanterne på en tør pande, tilsæt smør og steg tournedoserne 2-4 min. på hver side. Rul kanterne på 4 skiver gåseleverpostej i hakket persille og læg en skive ovenpå hver strudsetournedos.

Kastanjerne der er snittede i den ene ende, koges i ca. 30 min. og pillet, glaseres i sukker og smør på panden.

De kogte kartofler varmes i smør for lavt blus, den krydrede rasp sigtes over og panden rystes til der er rasp overalt. De sidste par minutter varmes cherrytomaterne med. Der anrettes med kote bønner.

Hertil serveres en god ikke alt for kraftig rødvin, gerne en Merlot.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4825 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marianne i Nice  -  2014-12-30 08:38:41
Den skal jeg da proeve