Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pot au feu - Fransk kødsuppe

Pot au feu - Fransk kødsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
 kg.oksebryst, skåret i ca. 5 x 5 cm stykker
 nogle okseben
2 gulerødder
½ selleri
1 pastinak
2 porrer
2 løg
5 l.vand
1 bouquet garni (persille, timian, laurbærblad)
 salt
 hele peberkorn
 
 grøntsager til servering, feks.: gulerødder i skrå skiver, porreringe, kartoffeltern, grofthakket persille.
 


Opskrift:

Oksebryst og ben lægges i gryden, kold vand hældes på og bringes i kog.Skummes omhyggeligt. De groft delte grøntsager tilsættes. Når suppen igen har kogt op skummes endnu engang. Tilsæt salt og hele peberkorn og kog sagte under låg i 2 - 3 timer afhængig af kødkvalitet. Tag kød og grøntsager op og si suppen. Stil den evt. koldt, så fedtet kan skummes af. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt grøntsagerne, beregnet til serveringen, og kog i ca. ½ time. Fjern ben fra kødet, som serveres for sig eller i suppen.Serveres rygende varm overstrøet med groft hakket persille. I den sidste ½ time medkoges grøntsagerne til serveringen. Skum evt.

Tips:

Pot au Feu betyder - gryde på ilden - og er klassisk fransk hverdagsmad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 21637 gange,
og udskrevet 350 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu