Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Landbrød fra provence

Landbrød fra provence, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
 Surdej:
25 g.gær
 dl.lunkent vand
120 g.grahamsmel
 
½ l.kærnemælk
2 tsk.salt
1 spsk.olie
150 g.grahamsmel
600 g.hvedemel
 
Opskrift:
Surdej:
Gær, vand og grahamsmel røres sammen. Skålen dækkes med folie og står ved stuetemperatur ca. 1 døgn.

De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca ½ time.

Dejen slås ned og formes til en hestesko. Efterhæver ca. ½ time. Ridses rundt i midten.

Bagetid ca. 49 minutter ved 200 grader.

Tips:

Mel skal helst opbevares tørt og køligt og stilles lunt et par timer, inden det skal bruges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12058 gange,
og udskrevet 229 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu