Creme brülee 11

Creme brülee 11, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
200 g.brombær
300 g.luksus vanilleis blødgjort
2 dl.yoghurt naturel
1 dl.brun farin
 
Opskrift:
Smør 4 stk. 1,5 dl postej forme med smeltet smør. Fordel brombærrene i formene.

Bland is og yoghurt i en skål og pisk det godt sammen, fordel massen over bærrene i formene, stil dem i fryseren i ca. 15 minutter, hvorefter den brune farin bliver fordelt på toppen af de fire forme.

Bag dem under en forvarmet grill i ca. 4 minutter, indtil sukkeret er smeltet. Server straks herefter.

Der kan også bruges andre bær og frugter, alt efter sæson og smag.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Creme Brulle

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14114 gange,
og udskrevet 159 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

GK  -  2009-02-24 15:01:40
Jo det har det, creme brülee betyder bare at det er en crem med karamel på toppen. Men du har da ret i at det ikke er en klassisk Creme Brülee. Til gengæld er dan da både friskere og mindre kolesterolfremmende.

hvad snakker du om  -  2007-02-17 16:41:39
det har da ikke noget at gore med cream brulee